Informacije

Ravno tako klasično kot moderno

Ravno tako klasično kot moderno

Študija EspaiRoux je ustvarila preteklost in sedanjost v letu 2007 stanovanje, ki se nahaja v barcelonskem Eixampleu. Tako kot njihovi lastniki so se zaljubili v tradicionalne elemente hiš, ki so bile zgrajene na tem območju v začetku dvajsetega stoletja, kot so visoki stropi, hidravlična tla ali zastekljena galerija, vendar distribucija ni bila prilagojena potrebe velike družine, ki sem jo zdaj videl od stropa do tal, ki omogočajo delitev ali spajanje prostorov po muci stanovalcev. Toda ta revolucija je bila narejena previdno, obnavljala je izvirne elemente in spoštovala vrhunski zrak tal.

Okras je tudi rezultat spoštovanja preteklosti in njegove kombinacije s sedanjostjo. Nekaj ​​pohištva v tej rezidenci je bilo že v lasti lastnikov. Notranji oblikovalci so jih ponovno podkrepili s pogovorom o klasičnem slogu in iskali svoj kontrapunkt z aktualnimi dizajni ter začinili kombinacijo z lastnikovimi umetniškimi deli in tako dosegli tako tradicionalno zmes kot danes, ki je brezčasna, topla in predvsem zelo funkcionalna.

www.espairoux.com

Morda vas zanima:

- Bel in prijeten družinski dom

- Klasično pariško stanovanje

- Stanovanje med klasičnim in trenutnim

- Družinsko stanovanje, kamor se bo vselila

Oglaševanje - branje spodaj klasično in moderno

Studio EspaiRoux združuje koščke preteklosti z aktualnimi dizajni in dosega popolno kombinacijo kontrastov.

Dnevna soba

Zofe v klasičnem slogu so pripadale družini, ki živi v tem nadstropju. Studio jih je ponovno obarval in pomešal z bolj aktualnimi komadi.

Velika družina

Lastniki so družina s tremi otroki.

Površina

Stanovanje ima 187 m2, štiri spalnice in dve kopalnici.

Galerija

Stanovanje je imelo eno tradicionalnih galerij domov Eixample zgodnjega dvajsetega stoletja.

Novo mizarstvo

Arhitekti so ta prostor ohranili, vendar so menjali okna, da so bila bolj učinkovita.

Odprta vrata

Prostor je mogoče popolnoma odpreti in galerijo spremeniti v teraso.

Delo in užitek

Galerija se uporablja kot študijski in bivalni prostor.

Tu ni ničesar

Novi razdelki so bili narejeni s stropnimi in talnimi vrati.

Tukaj je kuhinja

Na ta način se pojavijo in izginejo po volji lastnikov.

Kuhinja

Minimalističen slog

Siva snov

Beli pult je bil kombiniran s sivimi omarami.

Po meri

Spredaj od omar od stropa do tal, da kar najbolje izkoristite prostor. Tla so iz porcelanastega kamna z učinkom naravnega kamna.

Jedi v kuhinji

V kuhinji je nastal pisarniški prostor.

Pralni prostor

Pogled na omare pralnice in likalnik.

Hodnik

Prvotna tla so bila predelana.

Vizualna delitev

Hidravlična tla služijo kot preproga in delijo hodnik, da zmanjša občutek tesnosti. Preostala tla so beljena robloe.

Njegov živopisen portret

Glavna spalnica je bila okrašena s slikami, ki jih je naslikal lastnik.

En suite

Spalnica ima lastno kopalnico.

Vse skrito

Zahvaljujoč drsnim vratom je dostop do kopalnice lahko popolnoma skrit.

Klasičen dotik Ob tvojih nogah

Omarice po meri za nogo postelje.

Kopalnica Naravni učinek

Za kopalnico je bila uporabljena enaka kuhinjska tla z zaključkom, podobnim naravnemu kamnu.

Nič za skrivati

Tuš je bil zaprt s prozornim steklenim zaslonom.

Spalnica za otroke

Za dva otroka.

Področje študija

Pohištvo po meri je bilo zasnovano tako, da izkoristi prostor in ustvari prostor za počitek z dvema posteljama in eno za študij.

Druga otroška spalnica

S pohištvom tudi po meri.

Druga kopalnica Pred in po

Načrt pred in po reformi.