Pripombe

Preoblikovanje stanovanja velikosti 45 m2

Preoblikovanje stanovanja velikosti 45 m2

Izziv, s katerim se je soočil Studio LaiaUbia, je bil spremeniti stanovanje, ki se nahaja na plaži v Sitgesu, v velikosti 45 kvadratnih metrov in omogočiti štiričlanski družini.

Izkoristiti je bilo treba prostor, pridobiti občutek prostornosti (fotografije "prej" so odraz velikega dela) in posodobiti celoten komplet tako, da je bila hiša funkcionalna in praktična v majhnem prostoru.

Predlog studije LaiaUbia Studio je bil ustvariti zaprt volumen, v katerem so kopalnica, omare in pogradi ter v katerem je nameščena TV omarica. Tako po stanovanju ni več delitev, ki dobijo občutek edinstvene prostornosti.

Da bi zagotovili zasebnost, je glavna spalnica nameščena na enem koncu hiše, najbolj oddaljena od dnevnega območja, in je omejena z odprto polico, ki omogoča, da svetloba glavne fasade doseže to sobo.

Polica je modularna zasnova Balmat, ustvaril LaiaUbia Studio, ki ponuja prostor za shranjevanje in ločuje okolja.

Jedilna miza je nameščena pred oknom, ki komunicira s teraso.

Oglaševanje - branje spodaj Neprekinjeni prostor za štiri

LaiaUbia Studio je bil odgovoren za preobrazbo tega 45 kvadratnega metra stanovanja, ki je zdaj prostorno, funkcionalno in primerno za štiričlansko družino.

Kuhinja se odpira v dnevno sobo in jedilnico.

Jedilnica, zaščitena z naravno svetlobo

Jedilnica se nahaja pred glavnim oknom, skozi katero dostopate na teraso.

Brez delitev

Celoten dnevni prostor je neprekinjen prostor brez delitev.

Preprost Mobiliaro z veliko stila

Pohištvo, s katerim je bilo to stanovanje okrašeno, je funkcionalno in preprosto, a hkrati z določeno zasnovo, ki povzdiguje splošno oblikovanje notranjosti.

Preproste črte, nevtralne barve in les so značilnosti izbranih kosov in premazov.

Pogled z vhoda

Od vhoda se vidi dnevni prostor, mimogrede, kuhinja v levem kotu in jedilnica na desni.

V kubični strukturi

Zraven jedilnice je lesena kocka, v kateri je kopalnica, omare in nekaj pograd.

Pogled v pograd

Izvirna rešitev, ki so jo zasnovali odgovorni za projekt, s katerim je lokacija sekundarne "spalnice" hiše rešena v majhnem prostoru. Pogradi so vgrajeni v kubično strukturo središča hiše.

Podrobnosti o jedilnici

Popolnoma bela bi se topila s stenami in tlemi, če ne za črno stropno svetilko in lesene noge stola.

Bivalni prostor

Dnevna soba je rešena s kavčem in naslanjačem.

Pred kocko

Kavč je pred kubično strukturo, odkar je na njem nameščena televizija.

Deviantni prostor Detajl kubične strukture v lesu

Detajl kubične strukture v lesu. V notranjosti je kopalnica.

Splošni pogled na stanovanje Zelo premišljena rešitev Luči v izobilju

To je ena od značilnosti tega stanovanja: količina svetlobe, ki jo prejme, in ki se odraža v prevladujoči beli barvi.

Kuhinja

Kuhinja je v stanovanje integrirana s svojo razporeditvijo v L s pohištvom, pritrjenim na vogal.

Z oknom

Pohištvo je bilo izbrano iz lesa, da ustreza kubični strukturi središča rastline.

Podrobnosti o površini za čiščenje kuhinje ODSTRANITE

UITAR

Z veliko kapaciteto za shranjevanje

Kuhinja ima dovolj pohištva, da lahko organizirate vse kuhinjske pripomočke in pripomočke. Pod oknom nizki modul. Nato stolpno pohištvo, v katerem so aparati.

Kuhanje spredaj Kubična struktura

Posteljna pregrada pograd je karirasti dizajn, kot tisti iz tekstila, ki oblači posteljo glavne spalnice.

Glavna spalnica

Je na enem koncu stanovanja, za razliko od dnevnega prostora, tako da je imel nekaj več zasebnosti. Knjižnica razmeji prostor in podeli nekaj zasebnosti, ne da bi ustvarila občutek zaprtosti.

Znotraj glavne spalnice

Podrobnosti o notranjosti spalnice. Na vzglavju je polica v niši, ki ponuja možnosti shranjevanja.

Podrobnosti o ločevalni polici

Knjigarna Balmat, Ustvaril LaiaUbia Studio, je modularna zasnova, ki razmejuje glavno spalnico. Je polica za knjige in ločilo.

Kopalnica v temnih tonih

Kopalnica je najtemnejša soba v hiši, tako za izbrane prevleke kot za odsotnost naravne svetlobe, ko se nahaja znotraj kubične lesene konstrukcije.

To je bila hiša pred reformo

Tu lahko vidite vhodni prostor. Hiša je bila razdeljena in je bila manjša.

To je bila hiša pred prenovo: jedilnica

Jedilnica pred posegom.