Pripombe

Elegantno stanovanje z 'dandi videzom'

Elegantno stanovanje z 'dandi videzom'

JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Pomanjkanje skladišč in zaprta in nepraktična kuhinja sta bila izhodišče za prenovo tega madridskega stanovanja, ki je umeščeno v urbanizacijo z zelo popolnimi skupnimi površinami, a temeljnimi notranjostjo. Hiša, opremljena z dnevno sobo, kuhinjo, spalnico in kopalnico, je že imela nekoliko nekoliko pokvarjene zaključke, čeprav je bila razmeroma nova. Njen mladi lastnik si je prizadeval izboljšati ne samo svojo funkcionalnost, temveč tudi estetiko hiše, predvsem za vaše trenutno uživanje, ne da bi izključil možnost prodaje ali najema v prihodnosti.

Oglaševanje - Nekaj ​​branja pod Sabia Mix JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Mešanica tekstur in slogov sobiva v harmoniji v bivalnem prostoru in daje okolju moški ton. Bombaž, žamet in usnje se distribuirajo v modernih in vintage modelih, vendar vedno s klasičnim videzom, povezanim s svojim lastnikom.

Enojne vrstice
Treznost kavča, v naravnih tonih, je polnjena s foteljom, oblazinjenim v usnju in modro žametno klopjo, ki ustreza blazinam. Vse omejeno z vintage preprogo v zelenih tonih. Kot kava miza je bila izbrana marmorna izvedba s kovinsko strukturo.

Viden in ni viden JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Da bi kuhinjska soba, ki se nahaja na vhodu, neodvisna, je bila zgrajena ločitvena pregrada. Na tleh je bilo postavljeno starano ogledalo XL, ki služi za razširitev sedežne garniture in zakrivanje električne plošče.

Nizka TV omaricaMladi lastnik veliko svojega prostega časa namenja gledanju filmov in serij. Ker je velikost televizorja precejšnja, je bil izbran kos pohištva, ki skriva vse periferne naprave, povezane z zaslonom (zvočna palica, trdi disk ...), ki so vidne šele, ko jih uporabljamo.

Čas se ustavi JUAN CARLOS MARTÍNEZ

TV omara je bila okrašena s svetlobnimi napeljavami iz stekla, v tem primeru zbirko uro. Na steni sta bili obešeni dve stari fotografiji, v katerih so bile črno-bele razkrite športne slike.

Topli prostori JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Prvotna tla so bila po vsej hiši precej poškodovana, zato jo je nadomestil velik hrastov laminat, z 12 cm ravno oblogo, ki je bil obarvan kot bele stene. Tako je bilo doseženo toplo in trenutno okolje.

V nasprotju s tem
Jedilnica, kopana v naravni svetlobi, je bila postavljena blizu okna. Na stropu zlata svetilka s tremi prozornimi baloni daje prostoru dodatno prefinjenost. Lepo notranje drevo vizualno loči jedilnico od bivalnega prostora.

Avtorski sedeži JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Čeprav stanovanje ni prav veliko, njegov lastnik rad organizira srečanja s prijatelji. V jedilnici je bila robustna hrastova miza pomešana s štirimi brezhibno oblikovanimi stoli, ki prostoru dodajo značaj. Modeli stolov Povratno sporočilo, oblikovalka Patricia Urquiola za Kartell.

Svetilke JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Da ne bi preobremenili območja, so bili na koncih pohištva razporejeni lahki dodatki, kot je ta komplet steklenih steklenic v dimu.

Miza za zajtrk JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Kuhinjski pult postane polotok, ki služi kot zajtrk. Osvetljena z visečo svetilko je dopolnjena z visokimi stolčki.

Odpri JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Kuhinja, ki se nahaja ob vhodu, je bila prvotno zaprta in ni imela skoraj nobenih skladiščnih površin. Arhitektka Helena Martín jo je postavila za zvezdo hiše: odprto, prazno, s omarami navzgor in navzdol ter z zajtrkom, ki jo ločuje od dvorane.

Zaščiteno spredaj
Pohištvo iz belega lakiranega lesa, ravnih linij in odsotnosti ročajev je bilo razporejeno tako v spodnjem kot zgornjem delu, dokler ni dosegel stropa. V predelu pomivalnega korita je bil nameščen pult z marmornatim zrnom, ki prekriva tudi sprednjo stran za lažje čiščenje med kuhanjem. Silk Statuary model pulta, iz Neolith.

Zelo subtilna deko
Par črno-belih fotografij rok krasi edino brezplačno steno v kuhinji. Pred njimi se predelna stena, ki jo loči od dnevne sobe, skriva omara za plašče, metlo in hladilnik. Preostali aparati so, razen pečice in mikrovalovne pečice, obloženi z belim steklom.

Ohranite zasebnost JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Iz dnevnega prostora v spalnico vodijo drsna vrata. To ostane zaprto, ko pridejo obiski, tako da je njegova notranjost zaščitena pred radovednimi očmi. Pri drsnem listu, lakiranem v beli barvi, posnema steno.

Capitoné JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Spalnica, nevtralna in preprosta, ima posteljo z vzglavjem, oblazinjenim v perilu, ki ga je zasnovala Helena Martín. Na obeh straneh so bile mize iz marmorja in črne kovine, od Zara Home, pa tudi namizne svetilke, z ultra lahkim dizajnom.

Garderobna omara JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Levo od spalnice je bila od tal do stropa ustvarjena velikodušna omara v obliki črke L z belimi lakiranimi čelnimi stranicami, navpičnimi in notranjimi zaključki nohtov v svetlo sivi barvi. Na tleh, ob vznožju postelje, je bila postavljena vintage preproga v bordo tonih.

Dobro izkoriščeno JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Med nočno omarico in oknom je bila praznina, ki je bila prosta, za postavitev majhnega lesenega komoda, ki razširi prostore za shranjevanje. Slika in zlata vaza krasita njegovo površino.

Z zastekljeno prho JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Iz čakalnice imate dostop do kopalnice. Na sprednji strani umivalnika je bilo na okvir in nišo osvetljeno ogledalo, ki ga je napisal Neolith Nero Marquina. V visečem pohištvu je umivalnik. Porcelan Legenda Bela iz Roca. Umivalnik in pladenj za tuširanje, Corian, Dupont. Grohe pipe. Pohištvo, Durian.

Stanovanjski načrt JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Arhitektka Helena Martín se je lotila dela in se odločila, da bo najprej posredovala na tleh, vratih in barvah ter obdržala samo okna. Izbran je bil hrastov laminat, ki poteka po celotni hiši, stene in vrata pa so bili pobarvani v belo. Naslednji cilj je bil izboljšati videz kuhinje, ki bi morala biti poleg vhoda, pustila odličen vtis.

Njegovo novo distribucijo je arhitekt vestno zasnoval: odprt, z belim pohištvom, ki je dajalo svetilnost, skritimi aparati in funkcionalnim zajtrkom. Poleg tega je bila ustvarjena praktična predelna stena, ki jo ločuje od dnevne sobe z dvojno funkcionalnostjo v svoji shrambi: na delu dnevne sobe se uporablja za namestitev svetlobne škatle (skrito z XL ogledalom), medtem ko je kuhinja postala velikodušna omara za shranjevanje plaščev, čistilnih potrebščin in postavite obložen hladilnik. Mizarsko delo, uspeh.

Spremenjena je bila tudi razporeditev kopalnice, ki se nahaja na vhodu pred kuhinjo. Glavni cilj je bil odpreti nov dostop v preddverju in zapreti tisti v spalnici, kjer je bil prvotno. To je ohranilo zasebnost lastnika, ko je sprejel obiskovalce. Ta sprememba je pozitivno vplivala na počitek, saj so stara kopalniška vrata postala še ena stena in so jo uporabili za postavitev nove omare za omare, ki podvoji skladiščne površine.

Nazadnje so lokacijo in zasnovo radiatorjev spremenili v druga letala, v posebnih dimenzijah in v grafitni barvi. Kar se tiče dekoracije, je bil iskan prenovljen, brezčasen klasičen zrak, trezen in moško vzdušje, podobno svojemu lastniku.

www.helenamartin.es